Friday, April 17, 2009

Tools baru aku...

Hari ni merupakan hari yang cukup gembira buat aku. Walaupun penat & layu dengan kerja, tapi bila dapat call bagitau aku barang yang aku order dah sampai... terus rasa fresh. Rasa nak cepat-cepat balik tengok barang tu.


Aku cukup suka bila setiap kali dapat barang berbungkus camni...

...rasa macam buka hadiah ja. Hehehe...




Inilah alat-alat yang baru sampai tu. Order dari internet. Aku sebenarnya nak benda yang warna biru tu ja (bracelet pin removal). Tapi harganya amat berpatutan untuk semua barang tu, dari aku hanya beli bracelet pin removal tu saja. Jadi, aku order semua. Ada lagi beberapa barang yang aku baru saja order. Kita tunggu & lihat...

3 KOMEN ANDA:

loque a.k.a jiwakacak said...

berapa bro sume tu..oder kt mana ,terasa juga nk beli..

duniajam said...

Murah bro. RM50 ja skali penghantaran. Aku beli dari Lelong. Ko taip 'watch tool' kat. Aku try tadi ada satu. Seller yang aku beli tu dah takda. Yang ni mungkin ko boleh dapat murah skit. Pasal seller ni charged pos cuma RM6. Yang aku beli tu RM30. Barang buka rega RM20. Tengok takda sapa bid ngan aku. Aku dapat la barang tu RM20. Tapi pos saja pun dah RM30. Kat eBay lagi banyak. Tapi mudah skit beli dari Lelong. Sampai pun cepat skit

duniajam said...

Rasanya charged pos RM3o tu cover skali dengan rega tools tu. Biasa la nak untung. Aku pernah menang bid RM1. Tapi pos RM30. Hmmm...