Sunday, December 12, 2010

Berita HOROLOGY FOR UNITY sudah keluar!!!!!


Kepada kawan-kawan yang berada di Lembah Klang, boleh dapatkan berita The Star hari ni. Pihak kami dimaklumkan ia akan diterbitkan 19 Disember... tak sangka pulak keluar hari ni.

Di dalamnya diselitkan ruangan mStar yang memaparkan perjumpaan kita dahulu. Malangnya, mStar HANYA dipasarkan di Lembah Klang saja..... kawan-kawan yang berada di luar kawasan tidak akan dapat selitan itu.

Namun jangan bimbang, kerana saudara Hassan DetikDuaBelas bolah dapatkan soft copy dalam bentuk PDF untuk mereka yang berminat memilikinya. Kepada yang berminat, sila hubungi saudara Hassan.

Sekian. Harap maklum.

8 KOMEN ANDA:

Tok Janggut said...

alhamdulillah...mintak utk share bro..walaupun tak dapat p sana...huhuhuhu!!!Syabas untuk semua!!

duniajam said...

Tq bro... alhamdulillah... takda apa yg aku minta melainkan perjumpaan berjalan lancar je... hehe

thetick-thetick said...

sorry la saudara2 semua. gambaq tu tak brapa baik. aku snap pakai fon blackberry bold2 aku ja. nak scan saiz a3 tarak. harap2 buleh baca.

zalizalu said...

wah2... dr rupanya asmar nie.. hahaha

duniajam said...

Ok dah tu bang razi.. janji boleh baca. Hehe..

Zali, doc cabuk je. Hehe

dabu said...

tahniah kwn2..semoga menggeratkan lagi sillaturrahim antara kita semua..minta sapa yg ada keratan tu edarkan boleh?nk buh dlm frame bt kenangan...

Zuhaimie Manaf (mercymoney) said...

Fuyooo muka masuk paper la...jakun aku..

duniajam said...

Boleh mintak otograp pasni. ekekeke