Tuesday, August 4, 2009

Kepada sesiapa yang tahu....

Aku ada tali jam Rolex ni... tapi tak tahu sejauh mana ketulenannya. Mohon kepada sesiapa yang tahu untuk kenal pasti tali jam ni.






6 KOMEN ANDA:

Koleksi said...

kalau hal buckle ni payah nak cakaplah... dah banyak high grade replica keluar...

duniajam said...

Tu yg confius skit. Biar betul? Tanya Mamu kat Time Prosper ckp bukan. Saja tanya member lain plak camno jawapannya

sukajam said...

Betui tuh.. aku ada jumpa tali jam tissot rege RM8.00.. Mmg nampak mcm ori.. Cuma dapat rasa yg ori selesa di tangan, yg replica mcm ada something wrong je.. payah nak cakap la kat sini..

Zulekhzan B. Fauzi Saadi said...

kontot je logonya....sah tiruan tu... : )

duniajam said...

Tali kulit mmg best. Cuma buckle tu buat aku tertanya-tanya...

sukajam said...

Ha'ah.. betui la, logo dia kontot semacam jerk.. try compare ngan logo ori..