Tuesday, February 1, 2011

Untuk seseorang yang berdedikasi....

 Jam ini aku beli untuk dijadikan hadiah kepada seorang pembantu aku yang sangat rajin & berdedikasi... untuk seseorang yang bakal meninggalkan aku tak lama lagi...


Dalam banyak jam yang ada di situ, jam ini paling menarik perhatian aku.. Dengan kemampuan aku yang tak seberapa, aku rasa ini jam yang terbaik untuknya... Apalah sangat jam ini jika dibandingkan dengan segala jasa yang pernah beliau taburkan & pertolongan beliau kat aku selama ini...


 Jam tampak ringkas namun cantik & aku rasa sesuai untuk menghiasi tangannya... 


 Di kala malam menjelma & kabur tanpa bayangan... cahaya jam ini mampu memberikan penunjuk waktu yang baik....


Terima kasih banyak Kak Salena kerana jasamu selama ini. Tak mampu untuk dibalas dengan wang ringgit... Sedih sebenarnya kerana kehilangan sorang pembantu yang cukup baik & rajin seperti beliau. Di harap beliau akan gembira & menjalani kehidupan yang lebih baik selepas ini....

18 KOMEN ANDA:

Pencinta Masa said...

Jasamu dikenang!

Best betul dapat bos yang prihatin macam Dr DJ ni. Cayalah Doc!

adrlee said...

wonderful gift..apa yang ada kat dalam galeri antik tu? jam or tools ? hehehehe

mnazri.tan said...

ada kerja kosong tak doc ??

myself said...

salam bro..

aku minat nak tahu aper yg ada dkt blakang ko tu.. galeri antik!? aper ada dlm lemari tu ..?

Zuhaimie Manaf said...

waaa aku nak keje ngan ko leh? tukang jaga jam kaaa...cuci jam kaa...

Suka Jam said...

Eh.. aku pun nak jadi pembantu. Dpat pindah, bleh aku dapat hadiah jam.. wakaka!! Tp tq bro, hadiah jam hari jadi hari tu.. best..

duniajam said...

Pencinta Masa, tiada lg gelak tawanya kudengari lepas ni... susah nak dpt pembantu camni... Cukup bagus... huhu.....

duniajam said...

adrlee,

pantang nampak antik. Haha.. Itu alat2 medical zaman dulu... rare & collectible...Haha...

duniajam said...

mnazri.tan.

Ada.. tp jgn la minta Graham... mampoih aku.. Haha

duniajam said...

myself,

Tak sangka ramai berminat dgn perkataan antik tu.. Haha

duniajam said...

Zuhaimie Manaf,

Nnt aku buka post baru khas untuk keje tu. Ekekeke... Ada SKT gak tau. Haha

Pencinta Masa said...

Doc, Nazri tu kalau dia mintak Graham ... hang bagi ja Geraham!!! Kah kah kah!!! Mesti banyak dalam stok hang kan?

duniajam said...

Suka Jam,

Nnt pasni pakat2 minta jd pembantu aku, keje seminggu je pastu minta tukar... psl nak dpt jam... Wakaka... Takpa bro, itu rezeki ko. Hehe

duniajam said...

Pencinta Masa,

Geraham real ada byk dlm stok... simpan dlm balang je. Macam2 saiz & patern ada. Wakaka...

Pencinta Masa said...

Tau takpa! Aku tengah tunggu respon Nazri ni, mesti dia berbulu abih kat aku ... ha ha!!

Suka Jam said...

Erk!! Geraham real tu automatic ke manual?.. Wakaka!!

adrlee said...

oh..ingat koleksi gigi. heheehe

duniajam said...

Geraham tu manual gerakannya.... aku harap ada automatik suatu hari nnt. Senang keja aku nanti. Muahahaha...