Saturday, January 15, 2011

Perjumpaan H4U kecil-kecillan bersama Nazri Time As It is...

 Perjumpaan ini diadakan secara mengejut & pemilihan tempat juga adalah last minutes disebabkan hujan lebat... Kedatangan aku ke bahagian selatan atas sebab kerja sangat dialu-alukan oleh ramai rakan-rakan. Jemputan demi jemputan aku terima samada rakan-rakan zaman belajar, sahabat sekampung mahupun sahabat jam, aku terima sejak kedatangan aku di sini dihidu ramai... Terima kasih semua & aku sangatlah terharu. 

Nazri TimeAsItIs sanggup datang bertemu aku di hotel... Terima kasih bro. Sebelum sampai, perut aku dah lapar gila, aku 'tibai' dulu nasik goreng kampung ditemani Seiko UFO... jarang benar aku pakai jam ni jalan jauh... nampaknya ia tidak mendukacitakan aku. Aku sangat teruja memakainya. Aku jemput juga saudara Shidi, namun apakan daya beliau kerja malam ni... takpa bro...insyaallah Ahad ni kita jumpa kalau takda aral melintang... 

Perjumpaan ini adalah perjumpaan pertama aku dengan rakan-rakan jam H4U untuk tahun ini. Ini suatu permulaan untuk perjumpaan H4U kali kedua yang mungkin akan berlangsung Disember nanti jika tiada aral melintang & berkemungkinan H4U akan menjadi perjumpaan tahunan kita!


 Sebelum datang, Nazri tanya nak pakai jam apa... apa lagi bro.... jam besday lah... inilah dia! Tahniah bro...Aku harap akan dapat gak hadiah camni tahun ni... Harap-harap bini aku baca la nanti... Wakaka... 


 Casio G-Shock G-1200 suatu hadiah kejutan yang bermakna buat sahabat kita Nazri dari isteri tercinta... Best betul! 


 Jam ini mempunyai fungsi yang perlbagai & complicated.... terbayang gak aku kalau jam ni berjenama Swiss... Sudah tentu harganya akan melonjak di antara RM3-4k.. ataupun mungkin lebih jika dibandingkan dengan harga Edox berkaliber quartz... Jam yang bersaiz besar pada aku ini mempunyai design yang tough serta mempunyai combinasi warna & design dial bak instrument kapal terbang.


 Ia ditemani dengan 2 Seiko 6138....


 ... nampaknya Seiko Samurai turut serta.... namun....


 ... ia adalah saat-saat terakhir aku bersamanya.... isk...


Terima kasih Nazri kerana sanggup meluangkan masa bersama tadi... Terima kasih kerana bawa anakmu... terubat juga rindu aku... Haha... Terima kasih kerana belanja aku makan tadi... Jangan terkejut dengan rupa aku sekarang wahai kawan-kawan semua... Selamat Tahun Baru 2011...

10 KOMEN ANDA:

amar said...

kacak bergaya nmpaknya tuan dentist kita

mnazri.tan said...

aku makin besar.....hampeh tul

Zuhaimie Manaf said...

Bro tetap hensem walaupun botak...hehehe
Bro Nazri...besar sihat x per...

Pencinta Masa said...

Doc, rambut fesyen 2011 ke?

ex001 said...

baru balik umrah ka?

duniajam said...

Syukran, syukran.... ana buat skit penghijrahan untuk ini tahun. Hehehe...

Pencinta Masa said...

Nazri, kau tak join menyanyi karaoke session kat belakang tu ke?

duniajam said...

Nak pi dah.... takot pakcik2 tu tergugat ja. Haha

ahmad azri said...

perghhh..gaya ronaldo ka ni???haha

duniajam said...

Sempena gila bola... haha