Tuesday, January 25, 2011

Pembuka bicara....

Lama rasanya aku tak update blog... keadaan & komitmen kerja buat aku tak mampu nak update sangat blog... Terima kasih kepada pembaca blog kerana saban hari mengunjungi blog ini.


Sebagai permulaan, suka saja aku menyatakan bahawa perjumpaan Horology For Unity akan diadakan lagi pada tahun ini.... sekiranya ramai mengiginkan ia dibuat sekali lagi....insyaallah... Seperti biasa sedikit survey akan dibuat seperti sebelum ini. Sekiranya mendapat maklumbalas positif, insyaallah perjumpaan akan diteruskan lagi.

10 KOMEN ANDA:

Suka Jam said...

Buat kat sarawak pulak bro.. wakaka!! Habis duit kat tiket flight je.. huhu!! Tapi best tul la.. masalah kat poly sekarang ni, bulan Disember la depa buat pengambilan budak.. cis!!

duniajam said...

O... ko suruh depa tangguh la psl ko nak dtg H4U... Haha..

Kalau aku sorg, takpa pi Sarawak.... ni rombongan cik kiah yg nak pi sana... Haha...

ZULKANAIN said...

tu sbb KL dipilih sbg ibu negera, kita kena akur, kur,kur, kur...huhu

duniajam said...

Haha... aku rasa KL yg paling terbaik walaupun aku jauh nun di hujung... Haha... Psl situ tengah2...

Suka Jam said...

ha, tu la pasal. KLIA,LCCT, Hotel semua ada kat KL. Erk, nanti aku wakilkan ko je dtg. wakaka!!

duniajam said...

Haha... insyaallah... boleh sgt tu... keke

Pencinta Masa said...

Hebatla Pengerusi Tetap H4U ni, dia punya planning mengalahkan RMK10 ... ha ha! Ok bro, insyaAllah kalau ada rezeki aku join tahun ni.

duniajam said...

Haha... saja survey siap2 & war2kan awal2... bg semua dpt maklumat awal. Hehe...

dabu said...

salam bro..alhamdulillah,klau sambutan yg pertama dah menggalakkan kita teruskan setiap tahun...lagipun setahun sekali je..saya nk bg cadangan je,tahun ni buat kat ipoh..kalau x silap ada muzium jam lama kat sana..pernah bro muzil cite dlm blog dia dulu pasal muzium tu..(bro muzil tlg betulkan klau silap)..

duniajam said...

Cadangan menarik tu bro. Kita boleh sama2 fikirkan.