Tuesday, July 28, 2009

Siri Seiko Monster yang tiada dalam pasaran

Berikut merupakan siri Seiko Monster yang hanya didapati di pasaran domestik Jepun. Jangan mimpilah nak jumpa jam-jam ni di pasaran kita. Kepada sesiapa yang berkesempatan pergi ke Jepun, bolehlah sambar jam ni seketul. Nescaya anda akan di-admire ramai orang... termasuklah aku...


SZEN002 Night Monster



SZEN001 Orange Night Monster



SZEN006 White Night Monster


SZEN007 Purple Night Monster

Sengaja buat preview untuk tatapan mereka yang belum pernah tengok atau yang tak tahu kewujudan jam ini. Mohon maaf kepada semua pasal aku tak dapat maklumat lanjut untuk jam-jam ni.

5 KOMEN ANDA:

farghmee said...

pd aku, yg plg cantik ialah white night moster tu.

mgkn body&band hitam itu ialah pvd.
aku xrasa diver akan ske pvd, sbb pvd kalu terhakis akn nmpk la kilat stainless still nye.

duniajam said...

Ya betul. PVD mmg tak tahan. Dok gesel sana cni, mmg tertanggallah coating dia. Nampak burok lak jadinya jam tu nanti

Anonymous said...

BOLEHLAH BAGI ARTIKEL PASAL SEJARAH DAN PERKEMBANGAN JAM TANGAN..DARI SEGI MATERIAL LAH.. BUKAN APA NAK CARI BAHAN UNTUK WAT ASSIGMENT

rodzilla@mohr.gov.my

awahab said...

purple night monster best!!

duniajam said...

Tp sayang... tak masuk pasaran kita.