Wednesday, June 3, 2009

Pengumuman

Kepada pembaca setia blog duniajam... di sini diriku ingin memohon ampun & maaf kerana buat masa ni tak dapat nak update blog. Tengah bercuti sekarang ni. Kat sini aku punya connection broadband agak slow. Letih tunggu nak load apa-apa pun. Insyaallah blog akan di update selepas cuti ni. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua...

Artikel yang bakal muncul selepas ni...
  • Jam replika
  • Perbezaan Seiko 5 original & ciplak

2 KOMEN ANDA:

see said...

jam replica ni memang aku tak bekenan. yang kesiannya org yang tak berapa paham 'terkena' oleh broker2.

duniajam said...

Betul. Kena fikir betul-betul sebelum beli. Takot tak berbaloi je. Kawan aku sorang beli, pakai sekejap pun dah rasa jemu.