Monday, March 14, 2011

SNEAK PREVIEW - my grail watch....


Sibuk dengan aktiviti duniawi membuatkan masa untuk update blog semakin sukar dilakukan seperti sebelum ini. Seperti yang dijanjikan... kali ini aku berikan nama grail watch aku..... Teka teki semakin terjawab.... 

9 KOMEN ANDA:

sah_kul said...

Nak dapat diver pun susah, nak dapat scuba lagilah payah, nak dapat master boleh berak darah hehe

Suka Jam said...

Argghhh!! Lagi lama la nampaknya nak tau grail watch nih.. nak tau mcm mana dia berfungsi.. haha!! Err.. aku berkenan la ngan jam predator hari tu.. wakaka!!

duniajam said...

sah_kul

Jam tu jam grail yg nak sejak zaman budak2 lg.. lebih 10 tahun tunggu... huhu...

duniajam said...

Suka Jam

Fungsi dia untuk menyelam bro. Muahaha.. Nntkan kisah selanjutnya... Jam predator tu best bro. Boleh pakai pi perang. Haha

mercymoney said...

drdj, ni jam ko tunjuk masa horology ker???

duniajam said...

jeng jeng jeng.... tungguuu.... muekekeke...

Suka Jam said...

the first comp dive in the world!! Cewahh...

Irhomdeys Vintage Watches said...

Scubamaster Stingray Kinetik ke? tapi kalau dikaji taste Asmar dan ngidam 10 dulu, rasa2 Scubamaster Diver Computer M70 kot....

duniajam said...

jeng jeng jeng... nantikan episod seterusnya... taktaulah endingnya bila.... sapa ntah pengarahnya... Haha