Thursday, November 25, 2010

Bakal menanti peserta perjumpaan Horology For Unity

Beberapa perkara menarik bakal menanti para peserta perjumpaan kelak. Antaranya:
  1. Berkenalan sesama rakan-rakan blogger & rakan-rakan lain (agenda utama).
  2. Melihat koleksi rakan-rakan lain yang mungkin belum pernah dilihat sebelum ini.
  3. Jual beli secara terus dengan rakan-rakan blogger.
  4. Bertukar pendapat sesama rakan serta percambahan ilmu.
  5. Offer kotak dengan harga istimewa kepada mereka yang telah deposit duit
  6. Cabutan bertuah... terima kasih kepada beberapa individu yang sanggup sponsor hadiah tersebut.
  7. Reveal grail watch aku...
  8. Surprise dari saudara Hassan DetikDuaBelas
  9. Perjumpaan ini juga berkemungkinan besar akan mendapat liputan dari beberapa media tempatan.
Para peserta dikenhendaki memakai t-shirt Holorogi For Unity sebagai tanda sokongan anda & sebagai tanda semangat komuniti kita. 



Pada tarikh yang sama kebetulan diadakan juga pameran jam yang bertempat di Starhill Gallery. A Journey Through Time yang telah diadakan kali ke4 bermula 2 hingga 11 Disember 2010. Kepada rakan-rakan yang hadir, mungkin boleh pergi melawat jika berkesempatan kelak. 



Jumpa di sana...

4 KOMEN ANDA:

amer|zhafran said...

wow~dengki la dgn bro2 semua..ishhh..

abg asmar:mintak tlg simpan baju sy tu dulu boleh..nnt sy bayar bila dah balik kelantan..skrg duk kt U n duit xbrapa cukup sgt la nk sara hidup lagi 3 minggu nih..huhuhu..maaf bnyk2 sbb terpaksa menyusahkan..

mnazri.tan said...

tak sabar aku...

duniajam said...

Amer, insyaallah. Nnt aku pesan kat Hassan.

duniajam said...

Nazri, aku plak cuak!!!